订阅

多平台阅读

微信订阅

杂志

申请纸刊赠阅

订阅每日电邮

移动应用

商业 - 科技

苹果最宠爱的17款应用软件

JP Mangalindan/Kurt Wagner 2013年04月11日

iPhone和ipad制造商苹果公司确实不会厚此簿彼。但是,这家总部位于库比蒂诺的公司的确对我们今天介绍的17款应用软件青眼有加。它们在苹果的宣传活动和广告中都获得了更多的曝光机会,是数以万计的手机应用中最耀眼的明星。

太阳系漫步和星际漫步

    开发商:盈洭科技

    价格:(每款应用)1.99美元

    获取途径:Star Walk

    这两款应用都多次出现在苹果公司的商业广告中。用户可以使用太阳系漫步应用绕银河系进行3D旅行,在植物和行星之间穿梭。只需要把手机举向夜空,智能手机用户就可以通过星际漫步应用确定恒星或行星的具体位置。星际漫步应用获得了“2010年苹果应用大奖”,自2009年以来,它的下载量已经超过了500万次。自2011年以来,太阳系漫步应用的下载量也达到了200万次。

Solar Walk and Star Walk

    Developer: Vito Technology

    Price: $1.99 (each)

    Get it: Star Walk

    Both apps have appeared in numerous Apple commercials. Solar Walk allows users to take a 3-D trip around the Milky Way Galaxy, hopping from plant to planet. Star Walk helps smartphone users pinpoint specific stars or planets by simply holding their phones up to the night sky. An Apple Design Award winner for 2010, Star Walk has more than 5 million downloads since 2009. Solar Walk has been downloaded 2 million times since 2011.

上一页 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 下一页

我来点评

  最新文章

最新文章:

500强情报中心

财富专栏