立即打开
全球20大创业胜地

全球20大创业胜地

Kurt Wanger 2012年11月29日
创业研究机构Startup Genome和西班牙电信的一项最新研究显示,硅谷仍然是全球创业首选地,但其他地区与硅谷的差距正在逐步缩小。印度班加罗尔和新加坡则是榜上仅有的两个亚洲城市。

2.以色列特拉维夫

    代表公司:Babylon、Mirabilis

    创业者平均年龄: 36.2岁

    每日平均工作时间: 9.4小时

    特拉维夫是前六名中唯一的一个非美国城市,是全世界科技创业企业密度最高的地区。相比硅谷,特拉维夫的初创企业更倚重广告收入,往往也更专注于科技推动的小型市场,不瞄准“大市场赢家”。

2. Tel Aviv, Israel

    Who launched here?: Babylon, Mirabilis

    Average entrepreneur age: 36.2

    Average work hours per day: 9.4

    Tel Aviv is the only non-U.S. ecosystem in the top six, but boasts the highest density of tech startups in the world. Startups in Tel Aviv rely more heavily on advertising for revenue than startups in Silicon Valley. They also tend to focus on smaller, tech-driven markets instead of "big market winners."

  • 热读文章
  • 热门视频
活动
扫码打开财富Plus App