订阅

多平台阅读

微信订阅

杂志

申请纸刊赠阅

订阅每日电邮

移动应用

财富箴言

6月8日财富箴言

2010年06月08日

全球经济的活力靠的是人们信任机构的意愿及机构相互信任的能力。商界一旦出现问题,真诚地道歉是恢复上述信任的关键。

    The strength of the global economy depends on people’s willingness to trust institutions, and institutions’ ability to trust one another. When problems crop up in business, a sincere apology is essential to restoring that trust.

    ——贝基·奎克(Becky Quick,美国消费者新闻节目主持人)

我来点评

相关稿件

  最新文章

最新文章:

500强情报中心

财富专栏