订阅

多平台阅读

微信订阅

杂志

申请纸刊赠阅

订阅每日电邮

移动应用

职场

《财富》美国500强最佳雇主排行

财富中文网 2013年05月13日

不久前刚刚发布的2013财富美国500强排行榜不仅囊括了美国规模最大的一批公司,而且也集中了不少最适宜工作的公司。今天我们就一起来看看其中的佼佼者。

谷歌

    2013年《财富》美国500强排名:55

    2013年最佳雇主排名:1

    美国员工人数:53546

    最常见职务头衔或职能:无

    该职务平均年薪:无

    互联网巨头谷歌公司第四次摘得最佳雇主排行榜桂冠,这可不仅仅是因为2012年公司为员工免费提供的100,000小时按摩服务。今年,公司又新建了3个保健中心,一个占地7英亩的综合运动馆,内设一个曲棍球场,若干篮球场、室外地滚球场、沙壶球场以及掷马蹄游戏沙坑等。

Google

    2013 Fortune 500 rank: 55

    2013 Best Companies rank: 1

    No. of U.S. employees: 53546

    Most common job title and/or function: N.A.

    Avg. annual compensation for that job:N.A.

    The Internet juggernaut takes the Best Companies crown for the fourth time, and not just for the 100,000 hours of free massages it doled out in 2012. New this year are three wellness centers and a seven-acre sports complex, which includes a roller hockey rink; courts for basketball, bocce, and shuffle ball; and horseshoe pits.

1 2 3 4 5 下一页

我来点评

最新文章:

500强情报中心

财富专栏