订阅

多平台阅读

微信订阅

杂志

申请纸刊赠阅

订阅每日电邮

移动应用

商业 - 科技

10家可能会明年上市的公司

Geoff Weiss 2015年07月20日

尽管“独角兽”公司的兴起让今年的IPO市场略显沉闷,但上市毕竟是最传统的募资方式。私募和风投研究公司Pitchbook最近列出了10家可能将在明年上市的公司。这些公司大多集中在信息技术和医疗保健领域。打头阵的就是Uber。

3、Cloudera

成立时间:2008年

已募集的风投资金:10亿美元

估值:41亿美元

简介:位于加利福尼亚州帕洛阿尔托的Cloudera公司是一家Apache Hadoop软件提供商。这套软件能为企业储存并处理数据。英特尔去年以7.4亿美元购买了该公司18%的股份,而Cloudera的最大竞争对手Hortonworks已经在去年12月上市。今年2月,Cloudera的首席执行官汤姆·赖利表示:“我们的规模和业务量已经足以媲美一家成功的上市公司了。但是我们已经得到了许多资金支持,用不着上市也能获得足够的资金。”

3. Cloudera

Year founded: 2008

VC money raised: $1 billion

Valuation: $4.1 billion

About: Cloudera is a Palo Alto, Calif.-based provider of Apache Hadoop software, which stores and processes data for businesses. Intel INTC 1.92% purchased an 18 percent stake in the company last year for $740 million, and Cloudera’s chief competitor, Hortonworks, went public in December.

“We’re of the size and scale that we could be a successful public company right now,” Cloudera CEO Tom Reilly said in February. “But we’re so well backed that we don’t need to go public to have access to financing.”

上一页 1 2 3 4 5 6 7 下一页

我来点评

  最新文章

最新文章:

500强情报中心

财富专栏