订阅

多平台阅读

微信订阅

杂志

申请纸刊赠阅

订阅每日电邮

移动应用

技术

社交媒体10大明星企业

ALEX KONRAD 2012年05月10日

为改善经营,星巴克、百事可乐和耐克等公司已经探索出了应用社交媒体的创新方法,本文将逐一介绍他们的做法。

美国第一资本银行

    美国第一资本银行(Capital One)只有大约4,000名粉丝,规模相对较小,但使用其账户@AskCapitalOne,该银行能使提出问题和关切的广大消费者与其客服代表保持联系。美国第一资本银行的团队注册有自己的帐户,粉丝可以在企业反馈中跟进留言。其他银行尽可以吹嘘自己拥有更多的粉丝,但是第一资本银行并不发布企业新闻,而是提供直接服务。

Capital One

    The bank's account does not boast a relatively large number of followers, with about 4,000, but uses its account @AskCapitalOne to connect customer service representatives with the broader community tweeting questions and concerns. Capital One's team signs its tweets, so you can attach a name to the corporate response. While other banks can boast more followers, Capital One eschews corporate news for direct service.

上一页 2 3 4 5 6 7 8 9 10 下一页

我来点评

  最新文章

最新文章:

500强情报中心

财富专栏