订阅

多平台阅读

微信订阅

杂志

申请纸刊赠阅

订阅每日电邮

移动应用

商业 - 汽车

7大车型拯救美国汽车业

ALEX TAYLOR III 2011年08月23日

底特律三大车商卷土重来,但是他们尚未彻底摆脱麻烦。以下七款车型有望保证他们奔驰在盈利的康庄大道上。

    别克君威

2011别克君威

    别克君威(Buick Regal)绝对是一款可敬可佩的车型,第五代君威也无愧于国际化的出身。它脱胎于一款德国欧宝(Opel)汽车的设计。2009年11月先在上海开卖,一年后才在美国上市。别克品牌在中国非常受欢迎,在美国也正在复苏。2012款君威还将包含一款轻度混合动力车的版本。

2011 Buick Regal

    The fifth generation of a venerable Buick model qualifies for an international passport. It is based on an Opel design and went on sale in Shanghai in November 2009, a year ahead of North America. The Buick brand is popular in China and is undergoing a revival in the U.S. A mild hybrid version will be available in the 2012 model year.

上一页 1 2 3 4 5 6 7 8 下一页

我来点评

  最新文章

最新文章:

500强情报中心

财富专栏